dimecres, 31 d’octubre del 2012

Concerts dels alumnes: Mohamed Ouahouah 4t

Hola músics de l'Oltra!
Avui encetem una nova secció del nostre bloc. Es tracta dels "Concerts dels alumnes" en els quals vosaltres sereu els protagonistes.
Qualsevol de vosaltres que vulga, individualment o en xicotet grup, pot preparar una actuació musical amb la veu, instruments, dansa, etc., i presentar-la davant dels companys/es a classe quan estiga ben assajada. Si vos ix molt bé, també podrem gravar-la i penjar-la al bloc.

En aquest cas, la primera actuació ens l'ha oferit Mohamed, de la classe de 4t, que ens ha interpretat la cançó tradicional valenciana"Ja ve Cento" amb la flauta. Ho ha fet molt bé, i a més ha tocat notes que encara no havíem aprés amb la classe de 4t! Enhorabona Mohamed! Segueix així!

I la resta, animeu-se! a vore si prompte tenim moltes més actuacions dels supermúsics de l'Oltra!

 

9 comentaris:

  1. Molt bé, Mohamed! vas tocar la cançó super bé! I moltes gràcies a Nerea que va ser una genial ajudant de càmera.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Nelo.Encara que baig girar un poc la càmera.A lomillor jo també tocaré alguna cançó amb la flauta.Nerea de 4t.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que va! si ho vas fer molt bé amb la càmera!
      Què guai! Estarà genial que tu també faces un concert amb la flauta. Fins dilluns

      Elimina
  3. hola nelo soy yo alex de 4t podrias poner al lado del video de la cancion de llave cento la cancion en letra algo k quikeas i te sale la cancion en letra algo parecido a lo del cha cha cha osea con flauta y sin flauta y otro que la ponga la cancion para canarla

    P.D:OK

    ResponElimina
    Respostes
    1. mmm... molt bona idea! és un bon suggeriment, però és un poquet difícil de fer... tranquil que ho intentaré! Gràcies, Alex!

      Elimina
  4. M'agradat molt el teu concert i veig que quan una persona té interés per algo (en aquest cas la música) pot anar molt lluny. Felicitats, Mohamed! i què continues així també en altres camps.
    Pepe

    ResponElimina
  5. molbe Mohamed vicent de cuart

    ResponElimina
  6. si se esforça un poc mes de major music

    fdo:
    misteri misterios

    ResponElimina
    Respostes
    1. per favor, com ja t'he dit altres vegades, tots/es hem d'identificar-se per a participar en el bloc... si no ho fas no podré publicar els teus comentaris. Gràcies!

      Elimina