dimecres, 7 de novembre del 2012

Una tormenta... humana??!!??

Hola xics i xiques!

Avui vos presente un vídeo sorprenent, el qual demostra les capacitats musicals i sonores que pot tindre el cos humà.
Si ja fa un temps ens quedàrem bocabadats amb el vídeo de Bobby McFerrin en el qual ens mostrava com era capaç de fer més d'un so simultàniament amb la seua veu, ara seran "Perpetuum Jazzile" una gran Coral d'Eslovènia els qui ens sorprendran, no només amb les seues veus, sinó també amb els seus cossos.
Es tracta d'un vídeo musical que té dues parts: en la primera, la Coral imitarà els sons d'una tormenta amb la percussió corporal... si poseu els altaveus i tanqueu els ulls, vos sorprendran els sons que aconsegueixen!. Després dels trons de la tormenta, ve la segona part en la qual ens presenten una cançó "a capella" (sense acompanyament d'instruments), on ens mostraran com sonen les seues meravelloses veus (atents al cantants que imita la bateria amb la seua veu!). Ací el teniu! A gaudir-lo!


P.D: Moltes gràcies a Javier, pare d'un alumne del centre, pel seu suggeriment de penjar aquest vídeo. Seran benvingudes totes les aportacions i suggeriments que vulgueu anar fent al bloc.

6 comentaris:

  1. gracias Nelo por poner la tormenta de africa a sido muy guai espero que sigas poniendo videos tan guais y la cancion tampoco estaba mal

    P.D:La parte que mas me gusto fue lo del agua y los truenos ok
    soy alex de 4t

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Alex! M'alegre que t'haja agradat... aniré buscant més coses curioses per a mostrar-vos i les anirem combinant amb els vostres concerts... a vore si prompte en tenim algun altre penjat...

      Elimina
  2. Nelo, tots estos videos han estat molt guays, seguix així!

    ResponElimina
  3. aquestos videos son sonprenents i dic jo si tot el col lege menys infantil ens juntaren per fer lo, tambe quedaria guay??
    lo podem fer????

    fdo:
    misteri misterios

    ResponElimina
    Respostes
    1. per favor, com ja t'he dit altres vegades, tots/es hem d'identificar-se per a participar en el bloc... si no ho fas no podré publicar els teus comentaris. Gràcies!

      Elimina