dimecres, 30 de març del 2011

Músiques per a la primavera

Hola supermúsics!
Com esteu tots i totes? espere que molt bé i que vos agrade aquest nou blog de la nostra aula de música. Des d'aquesta setmana, per a les entrades i eixides del cole, estem escoltant unes músiques molt especials. Com que acabem de començar la primavera, totes les músiques que escoltem tenen relació amb eixa meravellosa estació (podreu escoltar-les si punxeu al play de cada peça):

- 1r moviment Allegro de "La Primavera" de Vivaldi



Antonio Vivaldi (1678-1741)


- 2n moviment Largo de "La Primavera" de Vivaldi




- 3r moviment Rondo Allegro Pastorale de "La Primavera" de Vivaldi





Cançó de primavera de Fèlix Mendelssohn Bartholdy (1809-1847)




I per últim, la música amb la que eixim aquestos dies del cole: la cançó "All you need is love" de The Beatles (segur que li dedicarem alguna entrada al blog a aquest grup de Liverpool conegut a tot el món).




Aquesta cançó ens dóna un missatge molt optimista, molt apropiat per a la primavera, que es resumeix al títol de la cançó: tot el que necessites és amor. Ací baix podreu vore el vídeo d'aquesta cançó que pertany a la pel·lícula de dibuixos animats "Yellow Submarine" dels mateixos The Beatles. Gaudiu-ho molt.

Molta música per a tots i totes!

4 comentaris:

  1. pero si no es veu res ara me quedat amb l emocio

    ResponElimina
    Respostes
    1. ho sent! abans sí que es podia veure, però han eliminat eixe enllaç de youtube... de tota manera, si entres tu a youtube i poses "All you need is love" t'eixiran més enllaços en els quals sí que podràs veure'l. Per favor recordeu d'identificar-se quan feu comentaris. Gràcies!

      Elimina